Diskaun Sehingga 55 Peratus Sempena Ulang Tahun Ke-55 Guardian

Sedar tak sedar sudah 55 tahun usia Guardian!
“Apa yang mulanya hanya sebuah ruang perniagaan sekecil 200 kaki persegi di dalam pasar raya Weld, telah berkembang dalam 5 dekad lalu menjadi peneraju rangkaian runcit farmasi, kesihatan dan kecantikan terkemuka di negara ini, yang telah dipilih sebagai jenama peruncitan nombor satu di Anugerah Jenama Putra 2021 baru-baru ini. Hari ini, Guardian memiliki lebih daripada 520 stor di seluruh negara, e-stor yang berkembang pesat serta aplikasi yang boleh diakses bila-bila masa,” kata Angela Teo, Ketua Pemasaran, Guardian Health and Beauty Sdn Bhd

Siapa sangka, dari ruang perniagaan yang kecil akhirnya Guardian membangun dengan pesat dan bertahan hingga kini.

Sempena ulangtahun ke-55 dan  Gaya Squad Guardian yang ke-5, Guardian kini memperkenalkan 24 'muka baru' di kesemua stornya di seluruh Malaysia. Jenama-jenama baharu dan eksklusif ini merangkumi pelbagai segmen produk termasuk penjagaan kulit, penjagaan rambut, kesihatan dan kecantikan.

Menariknya, sempenan ulang tahun ke-55 ini juga Guardian akan menawarkan promosi dan tawaran menakjubkan dari sekarang hingga 30 Oktober 2022 dan mereka turut menawarkan 1,000 produk dengan potongan 55% untuk belian item kedua.

Semalam, aku dan  Gaya Squad Guardian telah dijamu dengan pratonton istimewa jenama-jenama baharu yang bakal dijual di Guardian.

Gaya Squad Guardian yang merupakan sebuah inisiatif oleh Guardian Malaysia untuk membina hubungan dengan pelanggan menerusi media sosial kini menjadi sebuah saluran penyampaian utama untuk pelanggan mengakses idea dan maklumat untuk kehidupan yang sihat dan bijak.


“Inisiatif Gaya Squad Guardian yang telah dilancarkan lima tahun lalu kini diterima secara meluas oleh pelanggan kami sebagai satu saluran untuk mendapatkan maklumat trend kesihatan dan kesejahteraan serta produk terkini.”

“Kami memulakan Gaya Squad Guardian sebagai satu saluran utama untuk  memperkenalkan pelbagai jenama tempatan dan antarabangsa yang dijual di stor untuk mendidik dan meningkatkan kesedaran umum tentang jenama tersebut kepada pelanggan menerusi influencer media sosial yang dijemput ke sesi-sesi itu,” jelas Teo. 

Sesi-sesi Gaya Squad Guardian adalah sebuah perhimpunan kecil dan intim yang dihadiri oleh influencer media sosial, dimana mereka diberi peluang yang unik untuk mengalami sendiri, menyentuh, merasai dan mencuba produk jenama tersebut dan lebih penting lagi, bertanya apa sahaja soalan yang ingin ditanyakan untuk mengenali jenama dengan lebih baik. Supaya akhirnya, semua ulasan yang disiarkan di media sosial untuk pengikut mereka dan pelanggan kami adalah maklumat yang mendidik dan berinformasi yang tepat dan berguna.


“Dengan cara ini, pelanggan kami belajar lebih banyak tentang jenama yang kami tawarkan,” tambah Teo. 

“Ia benar-benar satu inisiatif menang-menang untuk pelanggan kami yang akan mendapat maklumat lebih mendalam tentang jenama kesihatan dan kecantikan terkini di pasaran dan trend terkini manakala pemilik jenama pula mendapat pendedahan jenama untuk meningkatkan kesedaran pengguna tentangnya,” kata Teo.

“Sebagai sebahagian daripada sambutan Ulang Tahun ke-55 kami, kami berbangga dengan apa yang telah kami capai selama ini dan akan terus bekerja bersungguh-sungguh kerana kami komited untuk membantu pelanggan kami mendapatkan kehidupan yang sihat dan Indah - setiap hari,” Teo mengakhiri.

Post a Comment

2 Comments

  1. Happy birthday Guardian.. haritu masuk Guardian beli barang, banyak dapat harga sale dia..

    ReplyDelete