NAELOFAR ‘GO FAR’ DENGAN PEMBUKAAN KEDAI KEENAM DI KL EAST MALL

Minggu lepas aku berkesempatan untuk sama-sama menghadiri majlis perasmian butik terbaru Naelofar di KL East Mall. Majlis yang berlangsung meriah itu telah dirasmikan sendiri oleh pengasas Nealofar iaitu Noor Neelofa Mohd Noor Pengarah Urusan, Mohamed Aqief Mohd Noor, dan Ketua Pengarah Eksekutif, Kho Min Jee.Berpegang teguh pada moto mereka yang mapan iaitu “With Naelofar, every woman can Go Far”, kedai serba baharu ini menampilkan lanjutan daripada pengaruh konsep minimal jenama yang dikenali denganmudah di seluruh kedai sedia ada mereka, dipamerkan dalam padanan tekstur sederhana dalam kontemporari. 


NAELOFAR ‘GO FAR’ DENGAN PEMBUKAAN KEDAI KEENAM DI KL EAST MALL

NAELOFAR ‘GO FAR’ DENGAN PEMBUKAAN KEDAI KEENAM DI KL EAST MALL

Ruang seluas 2,400 kaki persegi dipenuhi dengan produk terlaris Naelofar, koleksi terbaru,bilik persalinan yang luas, tempat duduk yang selesa dan reruai foto menarik untuk Instagram, di sampingmenawarkan pengalaman membeli-belah yang menarik untuk #NaelofarBabes apabila mereka berkunjung.


NAELOFAR ‘GO FAR’ DENGAN PEMBUKAAN KEDAI KEENAM DI KL EAST MALL


Noor Neelofa, pengasas Naelofar, berkata, 

Sejak awal penubuhan kami, kami telah mengimpikan untuk mengembangkan kedai kami di seluruh Malaysia buat masa sekarang. Walau bagaimanapun, kami terpaksa menangguhkan banyak rancangan kami semasa COVID-19 menyerang bukan sahaja negara, tetapi dunia. Hari ini, saya sangat teruja untuk melihat impian ini menjadi kenyataan, bermula dengan kedai ini dan banyak lagi pada masa akan datang. Kami teramat berterima kasih kepada #NaelofarBabes kami untuk sokongan yang mereka berikan kepada kami semenjak dari awal penubuhan kami yang telah membawa kami kepada detik ini pada dasarnya. Kami berharap kami dapat membalas budi mereka dengan membantu mereka ‘Go Far’ bersama Naelofar.


Bagi memeriahkan pelancaran, Naelofar turut melancarkan koleksi Aidil Adha mereka secara eksklusif kepada pengunjung KL East Mall semasa majlis perasmian sebelum ia boleh didapati di saluran lain lewat hari itu. 


Pengunjung berpeluang menikmati akses awal ke Set Hadiah Najma Mini Sejadah, Najma Sejadah, Set Telekung Amal dan Abaya Renda Lara Crepe – semuanya sempena menyambut Hari Raya Aidil Adha yang akan datang.


Pelawat boleh membeli belah di terbaharu Naelofar di LOT. G1-37, Tingkat Bawah, KL East Mall dari 10 pagi hingga 10 malam setiap hari untuk mengetahui dan membeli-belah koleksi terkini serta menikmati tawaran eksklusif dalam kedai dari semasa ke semasa.


Naelofar Eid Al-Adha Merchandises


1. Set Hadiah Najma Mini Sejadah: RM169

2. Najma Sejadah: RM95

3. Amal Telekung Set: RM249

4. Lara Crepe Lace Abaya: RM329

@bebelancikmin Reply to @dila_preciousa semalam sis, @Naelofar launch butik terbaru mereka di KL East Mall 🥰 #naelofar #naelofarhijab #naelofarkleastmall #neelofa #fyp #bebelancikmin #kleastmall ♬ original sound - v

Post a Comment

1 Comments