PG Mall Birthday Sale

by - Wednesday, July 01, 2020

Membeli belah secara atas talian adalah menjadi trend terkini di seluruh dunia. Sementelah lagi apabila dunia dikejutkan dengan penyebaran wabak Covid-19, maka membeli belah secara atas talian menjadi pilihan utama masyarakat dunia bagi mengekang menularan wabak Covid-19 ketika bersesak-sesak di pasaraya.


PG Mall Antara Platform 'Online Shopping' Yang Menjadi Pilihan Utama Rakyat Malaysia


PG Mall adalah antara platform membeli-belah secara atas talian yang menjadi pilihan rakyat Malaysia. 



Namun, apa yang membuatkan PG Mall ini begitu istimewa ialah kerana PG Mall adalah satu-satunya platform e-Dagang tempatan yang ada di Malaysia. Mula dibangunkan pada 2017, PG Mall yang berkonsepkan ConsuMerchant telah menduduki tempat ke-3 di dalam Iprice insight report - https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/



Tawaran Hebat Sempena Ulang Tahun PG Mall

PG Mall  menyambut hari ulang tahun mereka dan disebabkan itu mereka telah membuat tawaran yang sangat istimewa sempena hari ulang tahun PG Mall yang bermula pada 29 Jun sehingga 5 Julai 2020.


Tawaran 10%
Dengan perbelanjaan sekurang-kurangnya RM50
Tawaran 15%
Dengan perbelanjaan sekurang-kurangnya RM100

Bukan itu sahaja, PG Mall turut menawarkan voucher penghantaran percuma dengan syarat berikut :

Pembeli Baru (New Shopper)
RM5 Voucher dengan pembelian minima sebanyak RM30
Pembeli Sedia Ada (Existing Shopper)
RM10 Voucher dengan pembelian minima sebanyak RM60

Namun tawaran ini adalah terhad dan pastikan anda berbelanja sementara stok tawaran masih ada.

Selain itu PG Mall turut membuat tawaran 'Super Killer Deals' serendah 0.99 sen! Wah..bayangkan anda hanya berbelanja barang dengan hanya 0.99 sen! Memang sangat menarik dan tidak boleh dilepaskan!

Jika anda memperkenalkan rakan taulan atau sahabat handai untuk berbelanja di PG Mall, anda turut diberikan habuan yang menarik seperti berikut :

Top Referral  (perkenalkan rakan anda untuk membuat pembelian)

Hadiah Utama
Gold Bar 1g (bernilai RM300)

Tempat Ke-2
C-Wallet RM100

Tempat Ke-3
C-Wallet RM50


Dan sekiranya anda menonton FB Live yang diadakan setiap hari, anda turut berpeluang untuk memenangi hadiah cabutan bertuah yang berupa emas 0.5gram yang bernilai RM200 dan juga C-Wallet.

Jadi, tunggu apa lagi dan berbelanjalah dengan bijak di PG Mall. Untuk sebarang keterangan lanjut mengenai PG Mall, anda boleh la melayari mereka di :



Artikel berkaitan

4 comments

  1. Best shopping online time pkp ni hihi

    ReplyDelete
  2. buat referral pun oke gak.. mana tahu dpt gold bar.. bestnya

    ReplyDelete
  3. Wah menariknya shopping kat pg mall. Nak tamat dah sale ni

    ReplyDelete
  4. Mcm2 deals dia bagi diskaun sana sini.. Bagus lah PGMall ni.. Boleh la shopping sini pulak

    ReplyDelete