Makan Domino's Pizza & Menang Hadiah Bernilai Lebih RM130,000!!

by - October 17, 2018

Siapa peminat pizza? Lebih spesifik lagi siapa peminat Domino's Pizza? Haaaa..ni ada berita baik untuk korang..hehehe..


Sekarang ni Domino's Pizza tengah ada peraduan terbaru dan korang yang peminat tegar Domino's pizza ni berpeluang untuk memenangi hadiah bernilai lebih RM130,000 termasuk sebuah kereta Honda City tau!! Perghhh memang berbaloi-baloi oiii..

Syaratnya pun mudah je korang..korang cuma perlu beli pizza kegemaran korang dan padankan dengan zero-calorie Pepsi Black! zero-calories Pepsi Black ni tanpa gula tau..so kalo korang yang sejenis macam aku tak suka minum minuman bergas sebab kandungan gula yang banyak..sero-calories Pepsi Black ni adalah penyelesaian untuk masalah korang hahaha..sebab memang Pepsi Black ni tak ada kandungan gula.


Baru-baru ni aku berkesempatan lah untuk menghadiri majlis pelancaran peraduan "Everyone's A Winner"ni. Dan aku difahamkan untuk pemenang utama akan mendapat sebuah kereta Honda City yang bernilai RM80,000..wahhh masyukkkkkk..dan hadiah-hadiah lain yang turut disediakan bagi pemenang ialah 3 buah Samsung Galaxy S9, 10 Logitech G560 Gaming Speaker, 20 Samsung Gear VR with Controller, 50 vouchers untuk 1 tahun..



Peraduan ini bermula dari 8 Oktober sehingga 4 November 2018! Jadi tunggu apa lagi korang! Cepat dapatkan pizza kegemaran korang sekarang di mana-mana cawangan Domino's Pizza yang berhampiran korang.

Untuk keterangan lebih lanjut untuk setiap penyertaan korang, boleh lah layari laman web mereka www.dominos.com.my/EveryoneIsAWinner

You May Also Like

22 comments

  1. Wahh, nak joint tapi nak hantar peraduan kat mana

    ReplyDelete
  2. I always like domino's pizza as the texture is thin and crunchy. Want to try my luck on the contest.

    ReplyDelete
  3. Nak join kontessss! Dah la 1 family mmg makan dominos je, thin layer, isi pun banyakkk! Aduh nak order la plak skrg haha

    ReplyDelete
  4. Nampak menarik jea peraduan nie..

    ReplyDelete
  5. Wow..sekarang ni, makan apa2 aje dah boleh menang kalau rajin masuk kontest and ada rezeki. Dominos ni sis pun suka gak..nanti nak beli gak lah..

    ReplyDelete
  6. Kalau makan Dominos je boleh menang sure Kami order setiap hari. Dan la harga murah, plus office dekat dengan DOminoso hehe

    ReplyDelete
  7. AM suka mkn dominos pizza.. nak nak yg ada extra extra cheese.. mmg favourite AM.. beef peperoni with extra cheese.. walaa. Sedapnya!!

    ReplyDelete
  8. whoa! kalau makan pizza sebijik pas tu menang kete itu namanye rezeki terpijak tu. Lama tak makan dominos. Dulu ini la makanan pujaan ku.😝

    ReplyDelete
  9. Wow bestnya boleh menang kereta! Tapi tak silap pemenang dipilih berdasarkam top spender kan? T_T Kalau betul, tipis jugak peluang nak menang tu hahah.

    ReplyDelete
  10. Haritu baru makan pizza, tapi pizza delivery..hehee..Contest ni baru buat erk..cheesy bites tu baru muncul yang baru erk, sebb nad pernah makan, sedap..mungkin lepasni boleh pergi dan join contest

    ReplyDelete
  11. cikmin, few nights ago aida nampak cikmin kat tv lah.
    interview utk event rumah hantu ke apa ke :) hi hi hi...
    boleh la order dominos this weekend. demi nak hadiah :)
    aida biasa order dominos ni di kala mr.asben takde rumah tau. kursus ke, naik gunung ke.
    tak payah masak (malas sebenarnya).
    anak-anak request pizza. dominos la jawapannya...

    ReplyDelete
  12. Wow.. Sedapnya pizza. Dominos piza ye. Ni makan dan menang la ye. Hehe.
    2-2 rezeki tu. Kot boleh dapat ke kan..

    ReplyDelete
  13. Whoahh..baru td makan dominos pizza..tak perasan pun ada contest ni...
    Next time boleh try gak la...
    Mana tau untung2 menang apa2 kan

    ReplyDelete
  14. Alamak. Baru je makan dominos 2 hari lepas. Ruginya tak baca blog ni dulu. Boleh godek resit nanti.

    ReplyDelete
  15. Ni lagi best ni, makan pizza dapat Honda..wowww..
    Nak beli pizza laaa esok...

    ReplyDelete
  16. Nampak gayanya Rawlins kena join gak la. Mana tahu rezeki untuk menang Honda kan. All the best to all.

    ReplyDelete
  17. Akak include la sekali cara nak join. Minimum kena beli RM berapa. Hadiah dia best tu. Kalau dapat kereta sebiji memang saya happy gila kakkkkkk. Haha

    ReplyDelete
  18. wahhhh...bestnya Kak Min... makan pun boleh menng hadiah

    ReplyDelete
  19. ala lama dah tak makan domino pizza best ni kalau pergi makan boleh menang hadiah pulak nak kena ajak suami ni hihihi

    ReplyDelete
  20. okay i need dominos nowwww

    ReplyDelete
  21. kena pi makan dominos la macam ni!

    ReplyDelete