Promosi Menarik Sempena Hari Raya di Natasha by Dr Fredi Setyawan

by - July 04, 2018

Natasha by Dr Fredi Setyawan sebenarnya bukanlah jenama biasa-biasa di Indonesia. Telah wujud sejak tahun 1999, Natasha by Dr Fredi Setyawan ini mula mengembangkan sayapnya di Malaysia dan membuka cawangan mereka di Bangsar.

Produk Natasha Skin Care ini telah di kilangkan di PT. Dion Farma Abadi. Dengan menggunakan teknologi nanosome iaitu proses yang mengubah partikel sehinggan 1 juta lebih kecil telah menjadikan produk Natasha lebih mudah diserap oleh kulit hingga ke liang pori dengan lebih efektif. Kilang PT Dion Farma Abadi telah mendapat pengiktirafan ISO 9001:2015, Good Manufacturing Practices dari Indonesia National Agency of Drug and Food Control dan yang terbaru turut diiktiraf di 2017 International Arch of Europe Award untuk Quality and Technology in Frankfurt, Germany.



Sebenarnya aku pernah kongsikan cerita mengenai produk yang menambat hati aku ni pada entri aku yang lepas. Korang boleh klik http://www.bebelancikmin.com/2018/04/cantik-dengan-natasha-by-dr-fredi.html untuk baca kisah yang aku kongsikan sebelum ini.

Natasha by Dr Fredi Setyawan ni bukan sahaja mengeluarkan produk kecantikan yang lengkap untuk lelaki dan perempuan malah turut membuka klinik kecantikan mereka sendiri di Bangsar.

Terus terang aku suka sangat menggunakan produk keluaran Natasha by Dr Fredi Setyawan ni sebab bukan sahaja memudahkan kerja aku (ye la..senang nak cari barang kecantikan di bawah satu bumbung je..nak lipstik, blusher, eyeliner, losyen, syampu, body shampoo semuanya ada di sini) tapi kat sini juga ada menyediakan spa dan juga rawatan kecantikan.



Pendek kata di sini ibarat one stop center la untuk mencantikkan diri. Barangan kecantikan dari A-Z semuanya lengkap. Tapi paling penting bagi aku adalah kualiti dan produk Natasha by Dr Fredi ni selamat digunakan.

Salah 1 bilik spa yang terdapat di Natasha by Dr Fredi Setyawan yang sangat mementingkan keselesaan pelanggan


Promosi Sempena Hari Raya 

Sempena Hari Raya yang sedang berlangsung sekarang, Natasha telah mengadakan tawaran hebat untuk para pengunjung. Promosi yang ditawarkan ialah :

  • Clinic + Beauty Promotion
1. Facial (CP-) + Carbon Peel (1 x) = RM399 (Normal Price : RM510)
2. Facial (CP-) + Microoxy (1 x) = RM200 (Normal Price : RM360)
3. Facial (CP-) + Aquamesolift = RM299 (Normal Price : RM410)

  • RM299 Promotion Set 1 (Pamper Set)
1. Milk Cleanser - RM40
2. Masker Tube - RM50
3. Neck Cream - RM50
4. Eye tube - RM40
5. Normal facial + Light Active Therapeutics (LAT) - RM235
TOTAL = RM435
  • RM299 Promotion Set 2 (Argan Series + Spa for Women)
1. Argan Shampoo (100ml) - RM40
2. Argan Bath (100ml) - RM40
3. Argan Conditioner (100ml) - RM40
4. Argan Lotion (100ml) - RM40
5. Spa Treatment : - RM275
  • Marcadamia
  • Mulbery
  • Coffee
TOTAL = RM435

  • For men switch the spa to facial brightening, acne, rejuv (choose 1) + LAT = RM410

Tu harga untuk promosi yang berlangsung sekarang. Jadi korang tunggu apa lagi? jom la serbu ke Natasha by Dr Fredi Setyawan yang terletak di Bangsar ni.



Natasha by Dr Fredi Setyawan
Alamat : 96, Jalan Maarof, Bukit Bandaraya Kuala Lumpur, 59100
Tel : 03-22019922 / 03-22019944
Wassap : 011-17657336
Waze : Natasha Beauty & Wellness
Facebook : NATASHASKIN.MY
Instagram : NATASHASKIN_MY

You May Also Like

0 comments