Miliki Kulit Sihat Berseri dengan MelloWhite

by - January 02, 2018

Sebelum ni aku pernah buat entri pasal MelloWhite ni. Aku start consume MelloWhite ni bulan Oct'17 lepas. Sejak tu aku memang jatuh cinta dengan MelloWhite.



Sebab obses, aku pernah join contest MelloWhite ni kat FB, Alhamdulillah..rezeki aku menang contest tu jadi dapat 2 kotak MelloWhite sebagai hadiah kemenangan..ekeke..




Kenapa aku suka sangat MelloWhite?

Sebab MelloWhite ni banyak sangat kebaikannya. Antaranya ialah :-
  • Mencerahkan kulit
  • Menghaluskan dan menggebukan kulit
  • Memberikan tona kulit yang sekata & seimbang
  • Melembapkan kulit
  • Mengurangkan cela
  • Mengecilkan pori-pori kulit
  • Mengembalikan keanjalan kulit.

Apa Kandungan Dalam MelloWhite?

Ramuan yang ada dalam MelloWhite ni semuanya bahan-bahan terbaik yang terpilih seperti :-
  • Maltodextrin
  • Fruktosa
  • Kolagen Marin
  • Serbuk jus buah delima
  • Vitamin C
  • Pektin epal
  • Serbuk jus ceri acerola
  • L-Cystein
  • Serbuk jus ubi bit merah
  • Asid sitrik
  • Trikalsium fosfat
  • Ekstrak rose petal
  • Ekstrak buah zaitun
  • Barli hijau
  • Asid lipoik
  • Ekstrak stevia
Aku dah tak nak huraikan satu-satu kebaikan bahan dalam MelloWhite ni sebab aku pernah huraikan sebelum ni dalam entri aku http://www.bebelancikmin.com/2017/10/mellowhite-rahsia-kulit-sihat-menawan.html
Macam yang aku pernah kongsi sebelum ni, aku mempunyai kulit yang berminyak dan sensitif. Tapi sejak menggunakan MelloWhite ni, kulit dah tak berminyak lagi dan rasa lebih cerah dari dulu..ekekeke..




Untuk dapatkan MelloWhite korang boleh hubungi nombor-nombor yang aku sertakan dibawah ni :-

1. Azian Suratman (Gerik, Perak)
Tel : 019-4732120

2. Norin Faridah Alias (Sg. Buloh, Selangor)
Tel : 019-2195949

3. Norhaslin Abd Hadi (Bkt Jelutong, Selangor)
Tel : 017-6908322
4. Hezla (Kajang, Selangor & Johor)
Tel : 016-2155875

5. Haji Ghazali (Bkt Mertajam, Pulau Pinang)
Tel : 019-4793684

6. Yahya / Pakya (Johor)
Tel : 019-7610010

Atau boleh terus menghubungi Shi-Mellow Beauty Health
Tel : +603-90565690
HP : +6012-5261148


You May Also Like

4 comments

  1. Mesti berseri2 nanti guna ni. Nak try nanti

    ReplyDelete
  2. Wahh best vak produk ni kan .Ohh menang contest..rezeki tu .. tahniah Min..

    ReplyDelete
  3. tak pernah lagi try ni. kang jadi transparent pulak lisa .. haha mr hati batu selalu bgtau gitu :3

    ReplyDelete