Tanah Aina Fahad Tempat Percutian & Riadah Yang Menyegarkan

by - November 21, 2017

Tanah Aina Fahad terletak di Ulu Dong, Raub Pahang. Memiliki keluasan 8 ekar cukup membuatkan Tanah Aina Fahad tempat menarik untuk percutian keluarga mahupun untuk team building bagi mana-mana syarikat.
Di Tanah Aina Fahad terdapat :-
  •  22 single tent yang mana setiap tent mampu memuatkan maksima 5 orang di dalamnya. 
  • 6 buah Queen Tent
  • 3 buah King Tent
* kesemua tent ni disediakan bilik air yang mewah dan cantik di luar

















Terrace Room :-
  • Ambra
  • Belimbing
  • Ciku
  • Durian
* kesemua terrace room disediakan bilik air dalam setiap bilik





















Kat sini apa yang menariknya ialah terdapat air terjun! Dewan makan juga berhadapan dengan air terjun. Jadi memang terasa sangat bestnya menikmati makanan yang enak sambil menghirup udara segar ditemani deruan bunyi air terjun.









Aktiviti yang terdapat di sini pula antaranya ialah jungle trekking, campfire dan 'fountain game' yang memang disediakan oleh pihak Tanah Aina Fahad Glamping Resort.







Pendek kata..memang tak akan menyesal kalau korang memilih Tanah Aina Fahad Glamping Resort sebagai tempat percutian korang.
Untuk keterangan lanjut dan tempahan boleh la hubungi :
016-6090493 (Ms. Juliet)
016-2159252 (Ms.Hannah)
016-2169252 (Mr. Haidhar)
booking@tanahaina.comhttps://www.tanahaina.com/resort/

x

You May Also Like

5 comments

  1. bestnya gi camping dalam hutan!

    ReplyDelete
  2. Tenangnya...suasana mewah dlm hutan..

    ReplyDelete
  3. Glamping dia serius selesa gila... Dgn suasana tenang...

    ReplyDelete
  4. bilik dia lawa - lawa. glamping pun macam selesa

    ReplyDelete