Antara masa & malas

by - February 02, 2017

Pernah tak korang rasa korang banyak gile idea nak tulis blog..nak update blog korang but end up krik krik krik krik je sebab korang malas..hahaha..itu yang aku alami sekarang. Dulu aku selalu bising tak ada masa nak update blog. Tapi minggu ni aku tak sesibuk minggu minggu sebelumnya dan ada masa yang aku memang rileks gile. Masa terluang tu cam biasa la aku suka tgk channel CI utk jdkan bahan blog aku jugak la..

Tgk CI mmg mengujakan..tgk siri Murder Made Me famous, Killer kid menyebabkan idea datang mencurah2..sambil tgk tv sambil pegang fon sambil search maklumat kat internet. Muahahah bahan n idea dah ada beb tapiiiiii still krik krik sebab ya Allah malas nak mampus. Dah tahap kena mandi bunga dah aku ni oiiiii..gile malas. Muahaha..ades..ya Allah..jauhkan lah aku penyakit malas ni ya Allah..jadikan la aku rajin nak update blog cam kwn2 n otai2 blogger yg lain..aminnnn..(sila baca doa ni berjemaah kalo korang pun alami apa yg aku alami wakakkaa)

Ok chow dulu..nk tgk tv jap cari bahan lagi hahahahha..nak update bila tu x pasti lg wakakak


You May Also Like

0 comments