Monyet Beruntung Di Tahun Arnab

Belum terlambat lagi rasanya untuk aku mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada semua pembaca blog bebelancikmin.com

Untuk tahun baru ini diucapkan semoga kita lebih kaya dan berjaya serta mendapat apa yang kita idam-idamkan selama ini.Oleh kerana aku lahir pada tahun monyet, jadi aku sengaja kongsikan (sekadar suka-suka) ramalan monyet di tahun arnab ini. Oh ye! Harus diingatkan ye perkongsian ini sekadar suka-suka kerana kita sebagai orang Islam adalah dilarang untuk percaya pada ramalan.

Aku kongsikan ini sekadar meraikan masyarakat Malaysia yang majmuk, jadi tak salah rasanya berkongsi ramalan ini asalkan anda jangan meletakkan kepercayaan pada ramalan ini. Ingat! Kita sebagai umat Islam wajib hanya bersandarkan kepercayaan kita pada Allah yang satu.


Monyet Beruntung Di Tahun Arnab


Pada tahun 2023, Monyet akan melihat perniagaan mereka berkembang dengan bantuan dan sokongan orang yang betul. 

Di samping itu, mereka juga mungkin mempertimbangkan untuk menderma lebih banyak pada tahun ini untuk membantu menangani potensi kerugian kewangan yang tidak dijangka. Ramalan mengatakan peluang untuk tugasan di luar negara untuk Monyet tahun ini. 

Bagi mereka yang ingin memajukan kerjaya dan pembangunan mereka, ini adalah peluang yang baik untuk meningkatkan kemahiran mereka. Kekayaan adalah baik, tetapi  Monyet tidak boleh terlalu yakin dan berbelanja secara berlebihan. 

Bagi mengelakkan penyakit kronik, 2023 adalah masa yang sesuai untuk Monyet menjalani pemeriksaan kesihatan yang menyeluruh. 

Siapa yang berzodiak Monyet? Mereka yang berzodiak Monyet adalah mereka yang lahir pada tarikh berikut ;

  • 30 Januari 1968-16 Februari 1969 
  • 16 Februari 1980-4 Februari 1981 
  • 4 Februari 1992-22 Januari 1993 
  • 22 Januari 2004-8 Februari 2005 
  • 8 Februari 2016-27 Januari 2017

Post a Comment

0 Comments