Marrybrown Bawakan Lebih Banyak Promosi Sempena Ramadan

by - Monday, May 04, 2020

Siapa selalu follow aku mesti perasan yang aku ni sebenarnya peminat makanan segera Marrybrown..hehehe.. Jadi, setiap kali ada promosi pasti aku tak akan lepaskan peluang dan aku juga sharekan peluang tu buat korang semua.

Aku dah pun mengambil peluang itu dengan membuat tempahan melalui grab food. Murah giler wei korang! Cuma RM20 dan aku dapat 2 set, jom aku ceritakan dengan lebih details apa yang aku tempah baru-baru ni.




Buat pengetahuan, sempena bulan Ramadan ini, Marrybrown telah membawakan beberapa promosi hebat untuk para pelanggan dan pastinya dengan harga yang sangat berbaloi. Dan bagi mematuhi Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), semua tempahan hanyalah untuk delivery dan take away sahaja.

1. MB Berbaloi Puasa (Family Meal)

Terdapat 3 set untuk MB Berbaloi Puasa Family Meal iaitu :

  • Berbaloi A (2-3 pax) - Harga dari RM24.90
  • Berbaloi B (5-6 pax) - Harga dari RM49.90
  • Berbaloi C (8-10 pax) - Harga dari RM79.90
Promosi bermula dari 27 April 2020 sehingga 23 Mei 2020 dan promosi ini available hanya untuk delivery dan take away sahaja.

Korang boleh klik link ini untuk dapatkan maklumat lanjut ;



2. MB Berbaloi Puasa Promotion (Buy 1 Free 1)

Promosi Beli 1 Percuma 1 ini hanya tertakluk untuk hidangan bestseller MB yang terpilih sahaja iaitu :

  • Bubur Ayam MB
  • Cheesy Wedges
  • 6 pieces Chicken Nuggets
  • Chicken Sausage Burger
  • Mushroom Soup
Tawaran ini terhad untuk 3 redemptions per transaction dan hanya untuk take away sahaja. Promosi ini bermula dari 27 April 2020 sehingga 23 Mei 2020. Untuk maklumat lebih lanjut korang boleh klik link di bawah ;


3. MB Berbaloi Puasa Promotion (Istimewa Ramadan)

Ha..Inilah yang aku tempah hari tu. Promosi ni memang jimat berbaloi sebab korang akan dapat 2 MB Combo Meals hanya dari RM20 sahaja tau!

Menu yang tersenarai dalam promosi ini ialah :

  • Nasi Lemak MB Combo x 2 @ RM20
  • MB Hotouch Burger Combo x 2 @ RM20
  • MB Lucky Plate Combo x 2 @ RM20
Dan promosi ini hanya untuk delivery sahaja, bermula dari 29 April 2020 sehingga 23 Mei 2020. Untuk maklumat lebih lanjut korang boleh klik link di bawah :


Pengalaman Aku Menempah MB Berbaloi Puasa Istimewa Ramadan

Macam yang aku cerita dari awal, aku dah pun merebut peluang menempah MB Berbaloi Puasa Istimewa Ramadan.  Apa yang aku nak kongsi dengan korang ialah aku rasa promosi ni sangat berbaloi sebab macam hari tu aku order MB Hotouch Burger Combo dan aku dapat 2 set dengan harga hanya RM20 sahaja.



Cuma aku nasihatkan, kalau korang nak buat tempahan sila la buat tempahan awal ye. Sebab maklumlah ni kan bulan puasa jadi rider Grab Food dan Food Panda memang akan sibuk malah sistem mereka juga sibuk.

Aku hari tu, tempah seawal pukul 3 petang lagi dan request penghantaran pada pukul 6.15 dan syukur sekitar pukul 6.20 petang macam tu makanan selamat sampai ke depan rumah.



Nah, berikut adalah maklumat penghantaran :

List of FoodPanda & GrabFood Outlets : https://bit.ly/39g6d2i
NON-participating outlets for takeaway : http://bit.ly/2UcCQIR
Can select from 5 different delivery options (depending on location) :  https://marrybrown.com/mb-delivery/

Apa pun, untuk keterangan lebih lanjut korang boleh la layari :

Artikel berkaitan

6 comments

  1. Menariknya tp tempat sy xda marry brown

    ReplyDelete
  2. sedapnya :) boleh la syaza nanti belanja anak and suami..

    ReplyDelete
  3. ala wrong timing pulak bukak blog u..haihh terus lapar..
    Berbali sungguh promosi ramadan ni kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha eh leh order u..murah berbaloi haha kalo sorang leh makan sampai sahur haha

      Delete