Berbelanja Sambil Dapat Reward di Octaplus

by - November 04, 2019

Berbelanja di zaman serba canggih ni dah semakin senang. Tak payah susah-susah beratur panjang di kaunter bayaran atau di shopping complex semata-mata nak dapatkan barangan keperluan.

Sekarang semuanya hanya dihujung jari! Terbaru ada satu platform yang dinamakan OCTAPLUS. Aku pun baru je 'terjumpa' platform ni dan aku dapati platform ni sangat-sangat menarik! Mana taknya, segala keperluan korang dari hujung kaki hingga ke hujung rambut ada di platform ni.

Image result for octaplus

Nak barangan Guardian? Nak barangan Watsons? Atau nak barangan dari Sports Direct mahupun Lazada segalanya ada di Octaplus. Serious wei, aku punya rambang mata bila masuk ke Octaplus ni. Dah la sekarang aku memang tengah gigih mencari bedak yang sesuai untuk muka aku ni. Semalam kebetulan aku memang ke Guardian dan Watsons untuk survey dan jumpe yang berkenan 1, tapi nak keluar lagi faham-faham je la malasnya..so bila aku tengok di platform Octaplus ni ada, terus la aku gunakan platform ni je so tak ada la aku nak susah payah mencari lagi hehe..


Bukan tu je..di Octaplus korang juga boleh merancang percutian tau! Kategori yang ada di Octaplus ni :

  • Home & Living
  • Wellness
  • Beauty/Care
  • Baby/Kids
  • Fashion
  • IT Gadgets
  • Food
  • Automotive
  • Sports & Outdoor
  • For Men
  • Recreation
  • Gifts & Gift Cards
  • Event/Promotion
  • Travel

Berbelanja Sambil Dapat Reward

Ini part paling menarik di Octaplus yang aku nak share dengan korang. Bermula 4 Nov sehingga 11 Nov 2019, Octaplus ada membuat 'referral campaign' di mana 3 pemenang utama akan membawa pulang hadiah bernilai RM1,129.


Fuh..lumayan tu..korang cuma perlu jadi referral dan korang bakal mendapat :

Ist Prize
Amazfit Stratos Xiaomi Huami Pace 2 Smart Sport Watch + 2000 reward point

2nd Prize
Panasonic EH-NA45P Nanocare Hair Dryer-Pink + 1200 reward point

3rd Prize
[Global Version] Xiaomi Mijia CCTV Camera Wifi 2MP 1080P + 500 point


Dah..tunggu apa lagi..jom la download apps OCTAPLUS dan dapatkan RM3! Seronokkan? Sambil membeli sambil dapat reward. Macam mana nak dapat RM3 tu? Ajaklah ramai-ramai kawan dan family korang untuk menggunakan platform OCTAPLUS ni..makin ramai yang korang ajak makin banyak yang korang akan dapat cuma sharekan refferal code korang. Contoh macam code aku ni http://onelink.to/bebelancikmin 

Cara Download Apps Octaplus

1. Download Octaplus melalui handphone masing-masing (android & ios)..macam aku guna ios

2. Signup
3. Dapatkan RM3 Cashback sebagai ganjaran pendaftaran (Register reward)
4. Boleh mula bershopping

Hehe..mudah je kan? Jom la dapatkan segala ganjaran macam aku..untuk permulaan korang boleh klik link ni http://onelink.to/bebelancikmin 
Selamat bershopping dan selamat mendapat ganjaran yang lumayan u olsss..

You May Also Like

1 comments

  1. sume di hujung jari..
    tekan2 bayar tgu je brng sampai.. hihi..

    ReplyDelete