OSIM uLOVE 2 Urutan 4 Tangan Terbaharu

by - October 13, 2018

Sebut je OSIM semua orang dah terbayangkan kerusi urut..perghh..bayangkan diri dimanja di atas kerusi urut sambil melonggarkan ketegangan berdepan dengan kesibukan kerja seharian! HEAVEN..

Tu baru aku sebut perkataan OSIM je..belum cerita lagi tentang produk terbarunya..ekeke..Ha?? produk baru?? Ye! OSIM baru-baru ni telah melancarkan produk terbarunya di One Utama Shopping Centre..


Alhamdulillah sebab aku telah diundang untuk menghadiri majlis pelancarannya. Nak tau apa produk terbaru OSIM tu? Jom aku share kan dengan korang..

uLove 2 Bagai Di Urut 4 Tangan

uLove 2 adalah produk terbaru keluaran OSIM. Dengan teknologi urutan 4 tangan, OSIM mengungguli carta yang pertama di dunia memperkenalkan teknologi yang hampir sama dengan urutan tangan manusia dan tukang urut profesional.


Perghh..menarik tu...mana tak nya..OSIM telah mengkonfigurasikan reka bentuk dan ciri-ciri teknikal kerusi urut uLove 2 untuk memberi pengalaman yang memberi kelegaan dan memanjakan badan seperti yang lain. Ia membantu melegakan kesakitan dan ketegangan otot daripada kepala hingga ke hujung kaki.

Program urutan uLove 2 memaksimumkan penggunaan teknologi terkini dan canggih bagi V-Hand dan 4 tangan yang membantu memberi kelegaan kepada 4 titik utama badan iaitu :
  • Kepala dan leher
  • Leher dan bahu
  • Bahagian tulang belakang dan punggung
  • Punggung dan peha


Yang lebih menarik lagi ialah korang boleh memuat turun program urutan ini menerusi aplikasi uLove 2 secara percuma di telefon korang jadi senang la korang nak kontrol segala fungsi-fungsi yang ada dalam tu.

Antara ciri-ciri menarik uLove 2adalah sistem audio surround 3D yang canggih, fungsi audio visual bluetooth tanpa wayar ini memberi pengalaman yang tenang dan santai.

Cepat korang..dapatkan kerusi urut uLove 2 edisi terhad berwarna biru yang dihiasi dengan lukisan tangan bunga peony iaitu bunga yang menjadi simbol keberuntungan dan keindahan dari zaman purba.



Pengalaman Merasai Sendiri Urutan 4 Tangan

Masa majlis pelancarannya baru-baru ni, aku berkesempatan untuk merasai sendiri bagaimana hebatnya urutan 4 tangan dengan uLove 2 ni! Perghhh..memang betul-betul best la korang! Memang rasa macam ada 4 tangan yang mengurut badan kita.

Punyalah selesa sampai aku hampir-hampir nak terlena. Lepas dah urut dihidangkan pula dengan teh yang menyegarkan..heheh..memang terasa segar betul badan selepas habis sesi urut ni.


Yeayy dapat passport holder dengan nama sendiri dari osim! Tq Osim!

Berminat? Jangan lupa pergi ke OSIM berdekatan korang ye..

Specification
Model : OSIM uLove 2
Model Number  : OS-888
Power consumption : 260W
Auto timer : 15 minutes
Reclining angle : 120 - 152 degrees
Dimensions
Upright : 125(L) x 72(W) x 116(H)cm
Reclined : 180(L) x 72(W) x 90(H) cm
Net Weight : Approx. 96 Kg
Program urutan uLove 2 memaksimumkan penggunaan teknolog
i terkini dan canggih,
bagi V-Hand dan empat tangan yang membantu memberi kelegaa
n kepada empat titik
utama badan: k
epa
la & leher, leher & bahu, bahagian tulang belakang & punggung, d
an
punggung & peha.
Program urutan uLove 2 memaksimumkan penggunaan teknolog
i terkini dan canggih,
bagi V-Hand dan empat tangan yang membantu memberi kelegaa
n kepada empat titik
utama badan: k
epa
la & leher, leher & bahu, bahagian tulang belakang & punggung, d
an
punggung & peha.

You May Also Like

18 comments

  1. cantiknya corak tepi tu! best kalau ada satu kat rumah nih hahaha

    ReplyDelete
  2. Memang boleh lena dok diurut mesin ni. Dah lah corak tu cantik.

    ReplyDelete
  3. Waaaa.. Bestnya. Teringin nak rasai urutan tu. Yela, walaupun surirumah je, penat juga bila dah buat macam macam kerja kan. Dapat dibelai dengan kerusi urut tu memang satu nikmat.

    ReplyDelete
  4. Bestnyaaaaa! Berapa harga ni kakmin? Kita nak belikan untuk mak ayah kite la

    ReplyDelete
  5. Sis kalau kite dapat duduk kt kerusi urut ni takot kite tertidur setahun sis.hehehe. Tengok design pun dah taw empoknya. Kite ni dah la bnyk kene sakit2 sendi lately maklumlah dah tua. hahaha. Thanks share sis.Mana taw one day boleh belikan untuk parents. huhuhu

    ReplyDelete
  6. Rugi rasanya x gi hari tu..kalau tak sure dah sedap diurut oleh kusi osim tu. Tgok Min kat atas kerusi tu syiok betoi

    ReplyDelete
  7. Cantiknya kerusi dia..warna biru siap bunga-bunga tu..aduh..syok kalau ada satu dekat rumah..penat je duduk sini ada mesin urut..alahai..lega badan..

    ReplyDelete
  8. ya Allah nampak best betul kerusi osim nie. Mesti rasa nk kena kalau duduk situ. Dapat massage pulak. Bestnya. Mcm nk kne ada satu je kat rumah nie

    ReplyDelete
  9. Haaa..bestkan dpt diurut2,kak 2 kali dpt try kerusi urut dia

    ReplyDelete
  10. Alangkah bestnya kalau dapat sebiji kat rumah ke..letak kat bilik kan..balik keja or sblom tido layan kerusi ni dulu...sure menenangkan..

    ReplyDelete
  11. Bestnya kerusi urut! Dulu kecik-kecik selalu teringin nak ada kerusi urut kat rumah sendiri. Datang rumah orang excited je tengok ada kerusi urut hahah.

    ReplyDelete
  12. Selalu sangat berangan balik rumah nak rest dengan kerusi urut ala-ala OSIM ni. dapat hilang stress dan urut badan, mesti tenang kan fikiran. tapi fikirkan harga tu ish ish. belum rezeki lagi kan.

    ReplyDelete
  13. Bestnya kalau ada 1 kèrusi urut OSIM ni kat umah..xpayah nak pi spa kalut2 nak mngurut kan..urut dekat rumah ja

    ReplyDelete
  14. This looks really comfy it would be excellent to have a unit at home can relax after a long day

    ReplyDelete
  15. Bestnya lahai dapat bnda ni. Kalau ada kat rumah memang x keluar p mana dah. Hahaha

    ReplyDelete
  16. Ok.. Gambar Andy Lau ada 4 tangan tu sedikit menakutkan. Haha.. Bestnya kalau dapat OSIM ni. Dulu pernah ada seat massager dan bila badan sakit2 boleh lah duduk kat seat massager tu dapat release sakit tu sikit tapi sekarang dah rosak. Model OSIM baru ni macam lagi best je dari dulu.. Kena kumpul duit sikit beli ni Hehe

    ReplyDelete
  17. Wah syoknya dapat urutan kerusi tu.. corak dia lawa dah kan.. siapa la yang tak lena dapat urutan macam ni.. hahahha

    ReplyDelete