Gigih Nak Dapatkan Yang Terbaik

by - February 08, 2018

Dalam hidup memang begini la..nak dapatkan apa-apa memang kena gigih. Kalau tak gigih camne nak dapatkan apa yang kita idamkan..betul tak?

Muahaha..cam nak bagi ceramah je pulak kan? Padahal aku cuma nak cerita camne setiap blogger tu kalau buat sesuatu review mesti gigih snap gambar banyak-banyak untuk dapatkan hasil yang terbaik.

Sebab tu kekadang cam menyampah jugak la dengan sesetengah pihak yang ambil kesempatan pada blogger-blogger. Contoh cam baru-baru ni dapat 1 job, bayar bukan mahal pun tapi amboiiii cerewet nak mampus macam dia bayar beribu untuk 1 posting.

Ingat senang nak perah otak bagai? Ingat senang nak snap gambar? hahaha..tengok je la gambar-gambar aku snap ni..beria-ria tertonggeng-tonggeng nak dapatkan gambar terbaik. Snap perpuluh-puluh last-last yang berkenan cuma 1 gambar tu pun tak puas ati lagi..hahaha..memang dasarrr..

Snap sekali..tak jadi

Snap kali kedua tak jadi lagi

Snap kali ketiga still tak suka

Masih tak puas hati

Tak suka lagi

Lagi-lagi tak suka

Arghhh tak suka lagi

Masih tak puas hati

Akhirnya selepas 36 kali baru berkenan

Hasil yang berkenan..hahaha

You May Also Like

6 comments

  1. Wow memang terbaik. Betul la ada sesetengah tu demand tak setimpal bayaran...

    ReplyDelete
  2. hahaha!!! lawak la kak min ni, betul la tu, snap 10 kali belum tentu puas hati, hehehehe

    ReplyDelete
  3. hahaha. betul tu.. smpai penuh gallery. btw cntik gambar yg final akak ambek tu.. cun!

    ReplyDelete
  4. hahhaa mrah betul akk..hehe..btw sedapnye lahaii mknn tu..terliurr aaaa..mkn ngn smbal hitam lg best kann heeee

    ReplyDelete