Berubah Wajah Dengan Lariis Creative Factory

by - February 21, 2018

Yuhuuu..header blog berwajah baru..ekekke..seriously i olss sangat-sangat berpuas hati dengan header baru ni. Baru sempurna rasa..ekeke..selama ni asyik tercari-cari sebab tu asyik berubah-ubah je header.

Cantik tak? Ni  yang Laris Creative design kan untuk aku

Hehe ni yang aku design sendiri guna Canva

Pada aku, header yang menarik ni penting. Penting untuk menarik minat orang membaca blog kita juga. Ye la..bila tengok header cam menarik, mesti orang tertarik nak singgah kan? ekekeke..

Haa..ni aku nak share dengan korang, aku buat semua ni dengan Lariis Creative Factory. Main business Lariis Creative Factory ni ialah design dan printing sebenarnya dan paling utama adalah print sticker pelbagai bentuk. Haa..kalau korang ada produk sendiri ke boleh la cari Lariis Creative Factory ni.

Selain print sticker, Lariis Creative Factory ni juga menyediakan perkhidmatan untuk buat banner, bunting, flyers, bisnes kad, mock cheque (polisterin dan acrylic engraves), NCR bill book, goodies sticker dan hanging tag.


Harga pun sangat berpatutan. Kalau sticker tu dari serendah 30 sen je u olss..Name card pulak serendah RM15 sekotak (tertakluk pada MOQ 1000 pcs).

Kalau korang berminat nak order bolehlah korang pergi ke FB Page diaorang https://www.facebook.com/lariiscreative atau korang boleh terus wassap atau call no 
013-3330717

Seriously aku sangat berpuas hati dengan hasil kerja diaorang.





You May Also Like

13 comments

  1. Cantik la header..SA pun tgh nak tukar..tgh fikir2 caner nak bagi nampak professional..hehehe

    ReplyDelete
  2. Cantiknya header baru ni. Sangat berwarna-warni. Memang berbakat designer di Laris Creative Factory.

    ReplyDelete
  3. Whoa!cantik design tu. Murah nye harga dia. Boleh la guna khidmat they all.

    ReplyDelete
  4. wah not bad jugak header tu, qeela pon tgh usha2 nk buat header baru ni hehe..

    ReplyDelete
  5. Cantik tapi ai rindu bunga sakura itu haha

    ReplyDelete
  6. Thanks for sharing this post. That is such awesome and creative header design and in reasonable price.

    ReplyDelete
  7. Wow header baru. Tapi yg akak buat dengan canva pun dah cantik tau... kreatif

    ReplyDelete
  8. Cantik kot header nie. Buat Rawlins macam nak ubah mine too. Nie buat panas nie. Haha

    ReplyDelete
  9. Nice new header you did. Keep it up kak min.... Love it so much!

    Racheal

    ReplyDelete
  10. Cantik la the header you design! You should print out also la with laris creative =)

    ReplyDelete
  11. cantik design ni. terima kasih info ni ye :)

    ReplyDelete
  12. cantik design header kak min. terbaik !

    ReplyDelete