Kerja jadi mudah dengan Canva

by - November 11, 2017

Aku semalam semangat giler buat banner & blog title untuk blog aku. Haha..ntah apa tah tetibe rajin sangat nak buat sendiri.

Aku sebenar dah belajar canva ni tahun lepas, mula-mula belajar dulu memang rajin giler nak buat macam-macam design untuk produk sambal hitam aku. Tapi macam biasa la bila lama-lama malas dah. Semalam sebab nak cantikkan blog sendiri maka aku start merajinkan diri..

Macam-macam design aku buat hahaha..tapi akhirnya yang ni jadi pilihan hati.



Kerana terlebih rajin..jadi semalam asyik test mana yang berkenan dihati. Akhirnya jumpa satu, hahaha..tapi tak tau berapa lama nak pakai sebab aku jenis cepat jemu..tak pe kita design je banyak-banyak bukan kena bayar pun..buat sendiri je.
Kalau korang rajin-rajin nak buat sendiri korang buat je kat canva.com






You May Also Like

2 comments

  1. Ok. Dapat satu ilmu hari ni. Boleh cuba bila ada masa. Tapi bila ada masanya ni🤔

    ReplyDelete
  2. Suka canva ni, boleh design ikut suka hati jer

    ReplyDelete