Pakej Perkahwinan Laman Warisan di Taman Warisan pertanian Putrajaya

by - October 29, 2017

Haaaa..ni berita menarik untuk bakal-bakal pengantin. Tak lama lagi dah nak tiba musim cuti sekolah. Biasanya musim cuti sekolah jadi peberet untuk bakal-bakal pengantin untuk adakan majlis perkahwinan.

Sekarang ni Putrajaya Floria Sdn Bhd (PFSB) telah bekerjasama dengan Felda D'Saji Sdn Bhd menawarkan pakej perkahwinan Laman Warisan di Taman Warisan Putrajaya. Seriously tempat ni memang lawa gila. Rasa cam nak ajak suami buat majlis perkahwinan sekali lagi jeee hahahha kan trend retis-retis sekarang buat camtu..

Macam manalah aku tak terpikat..Pakej Perkahwinan Laman Warisan di Taman Warisan Pertanian Putrajaya ni menawarkan pakej bermula serendah RM12,500 sahaja tau dan pelanggan berpeluang menikmati :-

  • Menu perkahwinan tradisi Melayu dihidang secara buffet
  • Meja pengantin dengan lauk pauk istimewa
  • Sewaan dewan, kerusi, meja dan dekorasi
  • Pelayan terlatih
  • Pelamin dekorasi berserta walkway
  • PA Sistem basic
  • Lokasi fotografi percuma di Taman Warisan yang kehijauan dan ikonik
  • Tempat letak kereta percuma
  • Kemudahan tandas dan surau untuk tetamu
  • Ruang persalinan/bilik menunggu
Selain pakej perkahwinan, Laman Warisan juga sesuai diadakan acara seperti pelancaran majlis korporat, makan tengahari, Hi-Tea sekolah, makan malam steamboat dan lain-lain dengan tempahan minima 100 orang pada satu-satu masa.

Haaa..apa tunggu lagi u olssss..meh tempah sekarang. Untuk temphan dan keterangan lanjut boleh hubungi Pegawai Jualan Felda D'Saji Sdn Bhd iaitu En Mohd Dalal di talian :
Tel : 014-3388794




You May Also Like

10 comments

  1. wow! menarik, d-saji memang puas hati,
    makanan sedap-sedap!

    ReplyDelete
  2. Terima kasih atas info ini. Boleh diwar-warkan kepada rakan-rakan dan bakal mempelai

    ReplyDelete
  3. Felda D'Saji memang tak pernah mengecewakan .. harg pakej yang ditawarkan pun sgt berbaloi

    ReplyDelete
  4. Wahhh boleh suggest kat kawan² yang bakal berkahwin nanti.

    ReplyDelete
  5. Wah..satu kelainan ni buat majlis kat sini.. mesti best

    ReplyDelete
  6. Food sedap, tempat cantik..

    ReplyDelete
  7. Bestnya ada pakej perkahwinan kat sini

    ReplyDelete
  8. Thanks for the ingo Min.. Bolehlah share kat sedara atau kenalan yg berhajat nak buat majlis..

    ReplyDelete