Berubah Rupa Dengan BG Design

by - October 11, 2017

Rasanya dah 2 minggu kot blog aku berubah rupa..ekeke..yang penting dah ada domain sendiri..yeayyyy.. www.bebelancikmin.com haha..gembira rasa nak update blog. Maklum la bila ada domain sendiri ni rasa cam teruja sikit nak up entri. Semangat gituuuu..



Alkisahnya begini..mula aku cam tak amik kisah sangat pasal domain-domain ni (bukan tak amik kisah sebenarnya tapi lebih kepada tak berapa nak tahu). Tetibe satu hari aku tengok kawan blogger aku Lynda Che Lah www.lyndachelah.com update entri pasal tempah domain dan design blog. Tertarik dengan cerita dia terus la aku pm tanya dia buat kat mana. Nasib la kawan aku ni bukan jenis kedekut so dia bagi tau dia tempah ni dengan BG Design. Untuk tempah ni dia suruh aku contact Huda Halid. Apa lagi..terus pantas aku contact Huda dan terus tempah. Harga sangat-sangat berpatutan, service pun tip top. Tak sampai seminggu aku dah ada domain sendiri..blog pun dah bertukar wajah ekekeeke..bukan tu je, kerana ketamakan aku maka aku terus la tempah sekali business card. Bukan apa senang nanti nak berurusan bila ada kad nama sendiri ni kan.



BG Design ni bukan je boleh buatkan blog cantik-cantik untuk korang. Banyak lagi perkhidmatan yang diaorang sediakan tau. Perkhidmatan BG Design ni antaranya ialah boleh buatkan :

  • Blog
  • Website
  • Design Logo
  • Design Facebook
  • Design Poster
  • Design Instagram
  • Banner
  • Bunting
  • Flyers
  • Bisnes Kad
  • Poster
  • Kalendar
  • Sticker Produk
  • Sticker Kereta
  • Button Badge
  • Kad Kahwin
  • Bookmark
  • Notebook
Jadi sape-sape yang berminat nak dapatkan perkhidmatan BG Design ni boleh lah korang hubungi 010-7950473 atau layari je 


You May Also Like

11 comments

  1. Amboi kakMin...zasss. Cantik tau design baru dan domain baru..
    Semangat sikit nak menuliskan. Apa boleh share kita share.
    Sama-samalah pakat blog pakai baju baru..hehehe

    ReplyDelete
  2. waaa syoknye..nanti sy pun nk tukar juga laa

    ReplyDelete
    Replies
    1. contact la no yg akk bg kat atas tu..hehe

      Delete
  3. Nak ada domain sendiri juga.. tapi bila follower dah ramai and PV banyak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh kite x de followers pun tp wat gak

      Delete
  4. Nampak kemas dah blog Min, nanti tulisan tu guna justified mesti lagi cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh tq mas nnt mintak tunjuk ajar mas ye

      Delete
  5. Tahniah dh ada dominan sendiri . Btw CCL baru follow sini

    ReplyDelete
  6. sha pun ada terfikir nak pakaindomain sendiri jugak ni

    ReplyDelete