Inginkan kelainan dalam mencuci pakaian?? Jom guna Zing+

by - August 22, 2017

Eh..eh..I is jakun la sekejap u olsss.. ye la..selama idup ni selalu kalo nak basuh baju mesti guna sabun serbuk la..pencuci yg liquid la..ni 1st time tau jumpe pencuci bentuk film..ha..korang pun jakun kan?kan?kan? baik ngaku..wakakaka..

Betul u olss..i tak tipu.. ni ha ghopenyeeee..namanya DETERGENT FILM ZING+


Detergent unik ni sebenarnya adalah gabungan serbuk pencuci, pelembut pakaian & disinfectant yang diproses menjadi detergent film dengan teknologi Jerman. Unikkan? Dah la dari bahan organik jadi sangat selamat dan sesuai untuk cucian seisi keluarga. Bagi mereka yang mementingkan kesihatan..produk ni sangat sesuai untuk anda..maklumla, skin friendly gitewww produk ni tau sebab produk ni PH Neutral dan sangat lembut pada kulit & juga pakaian.


Camne nak gunanya ek? camne rupanya ek?..ok cam gambar ni..sekeping-sekeping bentuknya dan cuma perlukan sekeping sudah memadai bagi cucian 3kg ke bawah..jimat kan?..


Bagi yang berminat untuk mencuba boleh lah hubungi Cik Ros di talian 012-2350657 atau terus je pergi ke laman web mereka www.zingaplus.com dan juga Facebook mereka https://www.facebook.com/zingplusmalaysia






You May Also Like

8 comments

  1. Wahhh..menarik gak ni. Tak penah k.sal try lagi

    ReplyDelete
  2. Senang je pakai kak min kan.

    ReplyDelete
  3. Mcm ni nak bawak travel pun senang kan, tak risau tertumpah

    ReplyDelete
  4. Dah try guna Zing+ ni sental kotoran degil kat kolar baju sekolah anak, memang berkesan!

    ReplyDelete
  5. Senang je nak guna dia . Kalau bawak travel pun bagus nih

    ReplyDelete
  6. Moha siap ambik sekeping letak dalam almari..haa terus wangi bau dalam tu

    ReplyDelete