Review Sudio T2 (+discount code) | Berbaloi Tak Beli?

by - Saturday, October 02, 2021

Sudio bukanlah sebuah jenama asing untuk peranti audio keluaran syarikat Sweden yang elegant dan minimalist. Jika anda pembaca setia blog bebelancikmin pasti anda membaca 2 review terdahulu tentang Sudio.


Namun untuk artikel kali ini suka untuk aku kongsikan tentang peranti audio terbaru keluaran Sudio yang dinamakan Sudio T2. Sudio T2 adalah generasi terbaru dari Sudio Tolv yang laris sebelum ini. Penawaran terbaru ini disertakan dengan beberapa penambahbaikan berbanding Sudio Tolv


Review Sudio T2 (+discount code) | Berbaloi Tak Beli?


Review Sudio T2 (+discount code) | Berbaloi Tak Beli?


Sebelum kita pergi lebih details tentang produk, apa kata kita lihat dulu spesifikasi Sudio T2 ;


Type

In-ear – True Wireless

Compatibility

Android, iOS, Mac OS, Windows, Linux

Bluetooth Wireless Version

5.2

Codec

SBC

Playtime

Up to 35 hours in total
Up to 7 hours 30 minutes on one charge

Sweat resistance

Splash proof

Driver type

Dynamic

Buttons

Touch panel

Microphone

2 per side, 4 in total

Weight

46.2g
Earphone: 5.3g
Charging Case: 35.6g

Range

10m

Voice assistant

No


Review Sudio T2 (+discount code) | Berbaloi Tak Beli?



Apakah Set Lengkap Sudio T2?


Sudio T2 datang dalam 1 kotak penuh gaya dan lengkap. Di dalam kotak yang penuh gaya ini terdapat ;

1. Peranti audio Sudio T2


Review Sudio T2 (+discount code) | Berbaloi Tak Beli?


2. Kabel pengecasan


Review Sudio T2 (+discount code) | Berbaloi Tak Beli?


3. Eartips mengikut saiz yang sesuai dengan telinga anda


Review Sudio T2 (+discount code) | Berbaloi Tak Beli?


4. Owner's Guide & Peringatan dan Petunjuk Kegunaan


Review Sudio T2 (+discount code) | Berbaloi Tak Beli?



Bagaimana Menggunakan Kawalan Sentuh T2


Anda boleh mengikuti arahan ini untuk menggunakan kawalan sentuh di Sudio T2;


Kawal muzik

Satu sentuhan (L / R): Hentikan dan mulakan muzik

Sentuh dua kali di sebelah kanan: Lompat ke lagu seterusnya

Sentuh dua kali di sebelah kiri: Kembali ke lagu sebelumnya

Sentuhan tiga kali di sebelah kanan: Naikkan kelantangan

Sentuhan tiga kali di sebelah kiri: Turunkan kelantangan


Panggilan telefon

Satu sentuhan (L / R): Menerima atau Menamatkan panggilan telefon

Tekan dan tahan selama 3 saat (L / R): Tolak panggilan telefon


Hidupkan / matikan earbud

Tekan dan tahan selama 2 saat (kanan atau kiri): Matikan

Tekan dan tahan selama 2 saat (kanan atau kiri): Hidupkan


Cara sambungkan T2 ke peranti 

Ikuti langkah di bawah untuk memasangkan Sudio T2 anda dengan peranti anda:

  • Pergi ke tetapan Bluetooth pada peranti anda dan aktifkan Bluetooth.
  • Angkat kedua earbud dari cas pengecasan.
  • Sudio T2 secara automatik akan berada dalam mod berpasangan. Klik "Sudio T2" pada senarai peranti Bluetooth anda untuk menyambung.
  • Kini Sudio T2 anda dipasangkan dengan peranti anda dan anda boleh mula menikmati muzik!
  • Sekiranya anda hanya ingin menggunakan salah satu earbud, anda boleh melakukannya dengan mengeluarkan yang anda mahu gunakan dari casing pengecasan.


Review Sudio T2 (+discount code) | Berbaloi Tak Beli?


Apa yang perlu dilakukan jika T2 anda tidak berfungsi?

Sekiranya earbud anda mengatakan "pairing berjaya" tetapi anda hanya dapat mendengar suara dari satu sisi, ini menunjukkan bahawa earbud tidak lagi berpasangan. Untuk memasangkannya semula, masukkan kedua fon telinga ke dalam cas pengecasan, tunggu selama 5 hingga 10 saat dan angkat keduanya pada masa yang sama. Sekiranya ini tidak berjaya, sila cuba tetapkan semula kilang dengan mengikuti arahan di bawah.


Arahan tetapan semula :

  • Matikan Bluetooth pada peranti anda.
  • Masukkan kedua earbud ke dalam cas pengisian dan pastikan menutup casingnya.
  • Lupakan "Sudio T2" pada senarai Bluetooth pada peranti anda. Sudio T2 tidak lagi diselaraskan ke peranti anda. Sekiranya anda telah menghubungkan Sudio T2 ke beberapa peranti, lupakan juga dari semua peranti lain.
  • Anda dapat melihat butang di bahagian bawah cas pengecasan. Tekan dan tahan butang selama 3 saat.
  • Hidupkan Bluetooth pada peranti anda dan pilih "Sudio T2" dalam senarai Bluetooth untuk memasangkannya dengan peranti anda.


Review Sudio T2 (+discount code) | Berbaloi Tak Beli?



Maklumat Lain


Hayat bateri sehingga 35 jam, 7.5 jam dengan sekali cas

Mikrofon berformat, Pembatalan Bising Aktif (ANC)

Pemacu audio dinamik dengan keselesaan sepanjang hari

Terdapat dalam 4 warna: Hitam, Putih, Pasir, dan Jade


Review Sudio T2 (+discount code) | Berbaloi Tak Beli?


Jaminan antarabangsa 3 tahun dengan Sudio SPHERE


Jadi, jika anda tanya adakah berbaloi untuk membeli Sudio T2? Jawapan aku adalah sangat berbaloi. Aku sendiri dah menggunakan Sudio T2 dan kebiasaannya aku guna ketika menonton filem-filem kegemaran di Netflix (aku gemar menonton menggunakan telefon pintar) dan untuk setiap filem yang aku tonton itu akan memberikan aku pengalaman yang berbeza dengan adanya Sudio T2.


Misalnya, baru-baru ini viral tentang drama Squid Game dan aku menyaksikan drama Squid Game dengan penuh emosi dan debaran dek kerana sound yang dikeluarkan oleh Sudio T2 ini sangat memuaskan hati. Ye! Sound sangat penting untuk menonton sesebuah filem


Review Sudio T2 (+discount code) | Berbaloi Tak Beli?
Gambar kredit : globaltechgadgets.com


Harga 


Harga untuk 1 set Sudio T2 adalah RM549/USD129. Namun anda sangat bertuah kerana menjadi pembaca blog bebelancikmin, khas buat pembaca blog bebelancikmin setiap pembelian yang memasukkan diskaun kod BEBELANT2 anda akan mendapat 15% potongan harga. Dan untuk membuat pembelian Sudio T2 anda boleh layari laman web https://www.sudio.com/my



Tempah Secara Pre-Order Sekarang!


Berita baik untuk orang-orang Malaysia kerana bermula sekarang anda boleh membuat tempahan Sudio T2 secara Pre-Order dan anggaran penghantaran sekitar 8hb Oktober.


Untuk membuat tempahan sila ke laman web https://www.sudio.com/my dan jangan lupa untuk masukkan diskaun kod BEBELANT2 anda akan mendapat 15% potongan harga. Lebih menariklagi kini pembayaran boleh dibuat menggunakan GRAB PAY dan PAYLATER! Yeayy.. Jadi, tunggu apa lagi! Dapatkan Sudio T2 anda sekarang!



Artikel berkaitan

4 comments

  1. Waahh, boleh tahan juga harga ni. Tapi spec dan kualiti sudio ni memang superb kannn. Berbaloi laaa

    ReplyDelete
  2. Lawa betul color nih..kita suka la ear tips dia byk size..selesa nak pakai boleh adjust size..

    ReplyDelete
  3. Yg hijau tu lawa.. Tp nak terkentut tgk harga nya

    ReplyDelete
  4. Memang cantik giler design dan rekabentuk dia, comel sangat kann.. masuk dalam handbag atau koeck memang sesuai nau..

    ReplyDelete