Wordless Wednesday - Min'z Acar Ikan Masin

by - Wednesday, September 15, 2021

 

Min'z Acar Ikan Masin

Siapa peminat acar ikan masin pastikan anda mendapatkan acar ikan masin premium keluaran Min'z yang boleh dibeli di ;


https://mycookingstory.com/collections/mcs-home-made (jangan lupa masukkan diskaun kos MCSMIN untuk mendapatkan 10% diskaun dan penghantaran percuma ke seluruh Malaysia)


Atau anda juga boleh membeli produk ini di Shopee melalui pautan di bawah  ;


https://shp.ee/pabg47z



Artikel berkaitan

7 comments

  1. pernah makan ke acar ikan masin ntah..kalau dirumah sendiri confirm tak pernahlah..tapi kalau kat luar ntahlah

    ReplyDelete
  2. Dah beli dan cuba, memang sedap puashati.. kita makan sikit-sikit je tau hahaha sayang nak habiskan, tapi ni dah habis, so nak kena beli lagi..

    ReplyDelete
  3. Okay jap kita add to cart. Beli kat mcs pakai code ada discount ke? Hahaaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe kat atas kan dah bgtau dapat 10% diskaun hehe

      Delete