MyCar Pilihan Terkini

by - April 05, 2018

Korang pernah tak dengar tentang MyCar? Aku pun sebenarnya baru juga tahu tentang MyCar selepas kecoh-kecoh pasal pengambil alihan Uber oleh Grab.


MyCar ni sebenarnya baru diperkenalkan pada 1 Feb 2018 yang lepas dan diasaskan oleh En. Mohd Noah Maideen.

Basically, MyCar ni tak banyak beza pun dengan Grab atau Uber. Untuk mendapatkan perkhidmatan MyCar ni korang kena install aplikasi MyCar macam kat bawah ni :





Bila dah install apps ni korang dah boleh menggunakan perkhidmatan diaorang..ala..sama macam korang guna Uber atau Grab.

My Car ini adalah milik penuh platform Apps Sdn.Bhd dan dibangunkan melalui teknologi platform terkini dengan kerjasama syarikat teknologi maklumat di Amerika Syarikat.

Terdapat 5 jenis kenderaan yang disediakan mengikut pilihan pengguna :-

  • Ekonomi
  • Premium
  • MPV Kompak
  • MPV Premium
  • Teksi dengan kerjasama syarikat teksi lain.
Apa yang menariknya, MyCar juga melaksanakan butang S.O.S untuk menjamin keselamatan pengguna dan juga pemandu MyCar.

Jom korang..kita cuba MyCar pulak! MyCar memberi kelebihan kepada pengguna dengan menawarkan harga tambang bermula RM5 & promosi istimewa ke KLIA cuma RM55 sehala (Sedan) dan RM95 sehala (MPV 6 Seater) . Berbaloi-baloi kan?

Kalo korang berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang MyCar ni atau pun korang berminat untuk menjadi pemandu MyCar, korang boleh terus hubungi pengasas MyCar iaitu En. Noah :-

No.11, Jalan Setia Wawasan,
U13/31A, Setia Alam,
40170 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan

Tel : +603 33587846
HP : +6019 2886340
Website : www.mycar.net.my

Pengasas MyCar En.Mohd Noah Maideen




You May Also Like

9 comments

  1. pernah dengar juga.. boleh kongsi2 tu yang bestnya

    ReplyDelete
  2. rs cm nk suh laki buat plak.. huhu

    ReplyDelete
  3. Menarik ni, bagus ada kemudahan camni.

    ReplyDelete
  4. kat kuantan,rasanya takde lagi kot. Hurmm..

    ReplyDelete
  5. bagusnya ada kemudahan cmni, seakan grab and uber ke?

    ReplyDelete
  6. ohh ada pula aps baru my car ehh..first time tahu hehe

    ReplyDelete
  7. Pilihan lagi untuk pengguna. Yang penting pastikan service bagus, pasti orang pilih.

    ReplyDelete
  8. Wah baru ye? Xpenah dgr g heheh

    ReplyDelete
  9. Oh yang terbaru..thanks share

    ReplyDelete