Berkampung di Utara Seminggu

by - February 24, 2018

Sori la u olss if blog macam senyap sikit seminggu ni. Aku sekarang di Utara semperna Road Agro Tourism ke Zon Utara 22-27 Februari 2018. Hari ni baru hari ketiga di sini. Jadual memang pack sangat jadi tak ada masa yang sempat nak curi-curi update blog..hehe..

Dari hari pertama memang seronok kami dengan pelbagai aktiviti termasuk melawat ke ladang nipah, aktiviti menanam padi dan menangkap ikan.

Semalam kami ke Ladang Mangga Tobiar dan tempat-tempat menarik di Alor Setar termasuk pengalaman naik ke Menara Nobat dan muzium. Malam ada aktiviti mencandat sotong dan juga majlis pelancaran Road to Agro Tourism ke Zon Utara. Oh yr kami bermalam di TamTeh..

Tu je yang aku nak share setakat hari ni. Nanti aku akan cerita penuh di entri seterusnya. Ni aku cuma nak cerita kenapa aku sunyi seketika..ecehhh jangan rindu i tau..




You May Also Like

7 comments

  1. terasa dah air mangga tu kat tekak.. bestlah kakmin.

    ReplyDelete
  2. Lama tak rasa air manggo pure dekat perlis. Ladang harum manis tu

    ReplyDelete
  3. Bak mai sikit lah mangga harumaneh hehe

    ReplyDelete
  4. sedapnya...btw..Rindduuuuuuu..hahahah

    ReplyDelete
  5. nanti balik Kedah nak pujuk en suami pi Tobiar Gold ni.hehe

    ReplyDelete
  6. dekat mana tobiar gold tu?
    rasa best pula tengok air mangga tu

    ReplyDelete