Sandwich Ashrin Food Penyelamat untuk semua keadaan

by - January 09, 2018

Hari ni sibuk sangat di pejabat. Maklum lah semalam MC sebab overdose durian di Natasya Riverside Resort Gopeng . Bila sibuk ni faham-faham je la, nak keluar makan pun tak sempat. Nasib ada Ashrin Food yang menyediakan perkhidmatan delivery.

Tadi Ashrin Food hantarkan set 15 pcs mix egg mayo dan tuna. Sekejap je dah habis diakikahkan kat pejabat ni. Kalau korang sejenis macam aku yang kalau sibuk tak sempat nak keluar..boleh la tempah sandwich dari Ashrin Food ni. 



Sedikit Tentang Ashrin Food

Ashrin Food ni merupakan pembekal sandwich di sekitar Kuala Lumpur. Ashrin Food menyediakan perkhidmatan :-

  • Penghantaran sandwich kepada pelanggan/sandwich delivery. Tak kisah lah untuk dimakan di rumah, pejabat, jamuan, potluck atau majlis-majlis.
  • Membekal sandwich di Kuala Lumpur. 
  • Menyediakan perkhidmatan Sandwich Boxes Surprise kepada pelanggan yang ingin membuat kejutan kepada yang tersayang.

Kategori Ashrin Sandwich

  • Mini sandwich
  • Sandwich Boxes
  • Single Sandwich

Jenis Sandwich yang disediakan oleh Ashrin Food

  • Tuna
  • Sardine
  • Ayam
  • Vege
  • Coeslow
  • Fish
  • Crab
  • Prawn
  • Cheese
  • Egg Mayo


Macam mana nak tempah sandwich Ashrin Food? 
Bagi yang berminat bolehlah menghubungi pihak Ashrin Food :-

Tel :012-4746867

You May Also Like

15 comments

  1. bukan xnk buka baca tp i isssss x tahan tgk foooddddddddddddddd

    ReplyDelete
  2. Sesekali layan sandwish beat gak .. kenyang sampai tgh ..

    ReplyDelete
  3. ingtkan ashrin food ni nama makanan hahaa :P

    ReplyDelete
  4. Wah... menarik ni..leh buat tempahan ni

    ReplyDelete
  5. mudah je sekarang ni.Terasa nak makan sandwich,terus order aje. Untung betul orang disana.Harap bole lebarkan sayap ke pantai timur

    ReplyDelete
  6. IQ pernah order sandwich macam ni jamuan pejabat, sandwich memang habis dulu ler jawabnya. hehehe, nampak sedap, harganya? ok x kak min?

    ReplyDelete
  7. Mudah ada khidmat camni, nak tempah untuk mesyuarat pun senang.

    ReplyDelete
  8. Lama tak makan sadwich macam sdap je

    ReplyDelete
  9. Apasal they all buat sandwich nampak sedap camni? I buat sendiri nampak tak sedap pun. Serious terliur kot tgk gambar snadwich tu

    ReplyDelete
  10. Nampak sedap betul! Alangkah baik kalau saya kerja di KL, tempat kerja saya tak ada servis macam ini, kadang-kadang sakit kepala fikir nak makan apa untuk lunch..

    ReplyDelete
  11. boleh order ni..lama tak makan sandwich

    ReplyDelete
  12. Wow this sandwich looks better than the sandwich of CBTL. Looks delicious!

    ReplyDelete
  13. Looks really mouth-watering but to have sandwiches for lunch, tak boleh tahan lah. Need a heavier meal. LOL This one for brunch and tea.

    ReplyDelete