Majalah

by - February 25, 2017

Seriously start bulan dah mula bz dengan pelbagai event. Insyallah akan berpanjangan hingga akhir tahun..aminn..

Alhamdulillah dalam kesibukan masih sempat mendapat undangan interview dari Majalah Keluarga dan Majalah Mingguan Wanita. Untuk majalah keluarga, 2 bulan berturut2 keluar cte tentang Min'z Sambal Hitam Pahang. Alhamdulillah rezeki Allah. Ada yang tanya mahal ke kena bayar nak masuk majalah? Allahuakbar..kami mendapat undangan yang tidak berbayar. Terus terang, untuk keluaran pertama Majalah Keluarga bulan Feb 2017..aku tak tau langsung Sambal aku akan kuar..kebetulan balik dari interview di Karamgkraf, wartawan yang interview aku tu bagi majalah Keluarga bulan Feb. Aku balik..belek punya belek pastu menjerit sorang2 sebab excited tgk produk sendiri kuar majalah hahahah..

Pastu last week masa event kat Hartamas, editor majalah Keluarga htr wssap gambar aku dah kuar Keluarga keluaran Mac dan tak sangka keluar serentak dengan Majalah Mingguan Wanita..Alhamdulillah rezeki yang tak sangka2 Allah nak bagi. Sebenarnya ada beberapa gak offer termasuk untuk rancangan NONA di tv3 tapi terpaksa tolak sebab mmg hectic sgt skrg dgn production & event.. Insyallah kalo ada rezeki mungkin lain kali pulak..hehe jangan tamak itu nasihat aku pada diri sendiri. Kalo ada rezeki tak akan kemana..kan? Apa2 pun syukur dgn rezeki Allah..tp ingat ye kwan2..tanpa usaha,tanpa doa tak akan kemana. Jangan ingat senang nak buat sesuatu tanpa usaha..lagi 1 tolong jgn menilai sesuatu hanya dari luaran..





You May Also Like

0 comments