Tutorial Jana Pendapatan Sampingan Menggunakan iShareFans

by - Monday, October 05, 2020

Viral kebelakangan ini tentang menjana pendapatan minima RM3 sehari menggunakan aplikasi iSharesFans. Berikutan ramai yang bertanyakan bagaimana ingin menggunakan aplikasi ini, dikesempatan ini jom aku tunjukkan bagaimana ingin menjana pendapatan sampingan menggunakan iShareFans.




Tutorial Jana Pendapatan Sampingan Menggunakan iShareFans

1. Pendaftaran

Perkara pertama yang perlu anda lakukan adalah membuat pendaftaran. Caranya mudah sahaja, anda cuma perlu klik link ini http://m.isharefans.com/home/register/?i=165366 kemudian anda akan dibawa ke paparan berikut 


Kemudian pilih bahasa, masukkan nombor telefon bimbit anda diikuti nombor password yang mudah anda ingati. Diruangan invitation code sekiranya kosong anda boleh isikan nombor seperti yang tertera di dalam gambar iaitu 165366. 

Selepas pendaftaran berjaya, paparan berikut akan muncul dan anda perlu pergi kelangkah seterusnya.


2. Masukkan maklumat penting.

Harus diingatkan untuk memastikan duit bakal masuk ke akaun anda, anda perlu mengisi kesemua maklumat dibahagian yang aku tandakan merah berikut :



Selepas selesai mengisi maklumat yang diminta anda kini sudah layak untuk menjalankan task dan mendapat RM3 sehari. Persoalan yang sering diajukan ialah bagaimana untuk menjalankan task? Ok, berikut adalah langkah bagaimana untuk menjalankan task dan sekaligus melayakkan anda menerima wang sebanyak RM3 sehari

3.  Menjalankan Task

Untuk menjalankan task anda perhatikan dibahagian paling bawah di sebelah paling kiri terdapat butang 'home', pastikan anda menekan tombol 'home' tersebut.



Kemudian anda akan dibawa kepada paparan berikut :

Perhatikan bahagian yang telah aku tandakan merah, di situ terdapat empat jenis task iaitu TikTok, Youtube, Instagram dan Facebook. Klik yang mana selesa pada anda. Sekiranya anda banyak menghabiskan masa di Instagram maka tekanlah di tombol yang terdapat simbol Instagram. Di sini aku tunjukkan sekiranya anda memilih untuk membuat task di Instagram. 

Selepas memilih tombol Instagram anda akan menerima paparan berikut :


Klik dibahagian yang aku tandakan anak panah dan seketika butang 'receive' yang berwarna biru akan bertukar kepada warna kelabu. Seterusnya anda cuma perlu menekan tombol seperti yang aku tandakan di bawah :


Kemudian anda hanya perlu buat mengikut langkah di bawah :

Sila tekan tombol yang tertera 'visit' dan anda akan terus dibawa ke paparan skrin Instagram. Apa yang perlu anda buat ialah like post berkenaan, follow dan kemudian screenshot.


Setelah itu sila kembali kepada aplikasi iShareFans, klik yang tertera 'confirm accept'


Anda akan dibawa kepada paparan di bawah dan silalah upload gambar yang telah discreenshot sebagai bukti anda telah melaksanakan tugas berkenaan dan tekan tombol 'confirm submit'



Setelah berjaya membuat task, anda bakal memerima imbuhan anda! Mudahkan? Daripada kita membuang masa dengan perkara-perkara yang tidak berfaedah, alangkah baiknya manfaatkan saat ini untuk menjana wang sampingan.

Aku lebih selesa membuat task di Youtube, ini hasilnya selepas task disempurnakan.


Cara Memuat Turun Aplikasi iShareFans 

Untuk memudahkan tugas harian anda, anda disarankan untuk memuat turun aplikasi iShareFans ini di telefon pintar anda. Caranya mudah sahaja, anda kembali ke paparan utama dengan menekan tombol 'home'. Kemudian scroll ke bawah hingga anda menjumpai gambar seperti yang aku tandakan di bawah 


Anda hanya perlu menekan tombol 'Application Download' dan mengikuti arahan yang telah diberikan. Selamat mencuba dan selamat menjana pendapatan. Sehari RM3, sebulan anda bakal mendapat RM90 hanya dengan bermain telefon sahaja! Manfaatkan segala peluang di hadapan anda, Insyallah ini juga sangat membantu disaat ekonomi kita semakin tenat akibat pandemik Covid-19. 

Oh Ye! Sebelum aku terlupa, minima duit untuk cashout adalah RM100. Bila anda sudah mencapai jumlah tersebut anda boleh request untuk withdraw dan duit tersebut akan terus masuk ke akaun anda.

*UPDATED 19/10/2020 : Yang tak boleh buat task ishare,buka link ni ye

Link baru untuk server ishare


Website

http://m.isharefans.cc


Download apps

http://m.isharefans.cc/download

Artikel berkaitan

26 comments

  1. menarik, boleh la sebar2kan untuk orang lain turut dapat jana pendapatan sampingan

    ReplyDelete
  2. Berapa umur minima untuk apps ni? 18+ ke atas ke?

    ReplyDelete
  3. Menarik gak ni tapi kena folo betul2 sbb bnyk gak stepnya...

    ReplyDelete
  4. Awak ni duta ke ? hahaahah bestnya duduk saja2 dapat duit! nak try buatlah nanti! tq share kamin!

    ReplyDelete
  5. Sangat cocok untuk sampingan. Apalagi kondisi covid saat ini yang membuat harus berdiam dirumah. Dengan adanya artikel ini, semoga bisa membantu nambah uang jajan nih hhe

    ReplyDelete
  6. Oo bagus ni nak jana pendapatan tambahan. Tapi memang sehari dia limit rm3 je eh?

    ReplyDelete
  7. Saya ada baca tentang ni dari Balqis dan Fadzil..mereka ada share di fb. Tengok meriah betul hasil mereka dapat. Tq kak min sudi share info ni. Baru faham banyak skit. Hahaha

    ReplyDelete
  8. Wah... Bagus ni! Step tak susah, santai duduk² pun dapat jana pendapatan. Nak try laaa
    Thanks sharing Min

    ReplyDelete
  9. Bagusnya Min tunjuk satu persatu, haritu ada kawan Sis up, bila tanya, senyap tak menjawab kepada soalan, lokek ilmu dan rezeki laaa tu kan...
    Cuma satu nak tanya, kalau IG, kita follow IG mereka laa ye walau kita tak kenal? Pastu ada tempoh tertentu kita boleh unfollow balik ke?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kte secara jujur suka buat task kat youtube sis sebab tak suka ganggu ig akaun kte haha..tp ye la mmg kena follow n like walau ntah sape2 yg tak kenal cuma utk soklan ada tempoh tertentu utk unfollow tu, tu kte btl2 tak pasti hehe..

      Delete
  10. Menariknya applikasi yang boleh menjana pendapatan.. Task pun easy just like and follow jer kan... Nak try it out juga la nanti...

    ReplyDelete
  11. Nampka ramai yang kongsi pasal ni.. Bgusla tim emacam ni kita kene grab je apa yg patt.. Nad pun tak buatvlagi.. Heheem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buatlah ada yg dpt berpuluh ribu dah..ikut rangking..

      Delete
  12. Ok menarik.. nanti nak dowmload la.. sambil pegang phone boleh dapat duit. Menarik tu

    ReplyDelete
  13. ramai gak promote apps ni , cara simple untuk buat duit. menarik. nanti nak try jugak lah step by step follow guide kak min ni..

    ReplyDelete
  14. Wahhhh semakin ramai yang join ya. Tugasan dia mudah je. Terus duit masuk. Time lunch break pon boleh buat. Bolehlah buat tambah2 pendapatan dalam waktu2 kecederaan nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya betul..kasihan Ramai kawan diluar sna yg dibuang kerja.

      Delete
  15. Ada juga nampak org share teNtang ni kat FB. Tapu tak berapa jelas. Bila baca artikel ni baru nampak apa nk buat semua. Thanks kak share. Boleh try ni.

    ReplyDelete
  16. Wow this is a good oportunity to earn some side income! Thank you for sharing with us.

    ReplyDelete
  17. Wow this is a great opportunity to earn side income. Thank you for sharing with us!

    ReplyDelete
  18. Sekarang dah dapat RM14 baru je 3 hari main haha best gila

    ReplyDelete
  19. TB dah daftar ritu tapi huhu belum start lagi.. tak reti nak start.. ada entri ni boleh la TB tengok2 step by step.. thank youu.. =)

    ReplyDelete
  20. Menarik ni... Sambil2 online boleh buat duit

    ReplyDelete
  21. Sy pun terjebak juga.. dah daftar..terima kasih kak kongsi cara..

    ReplyDelete