Tak boleh tido

by - February 26, 2017

Poyoooo je kan? Tak leh tdo pun nak wat entri..puiii..hahah..arghhhh rilek laaaa..time tak leh tdo ni la leh layan blog bagai..ekekke..

Muahahaha..alkisah malam ni tdo umah mak angkat. Oleh sebab keluasan umah dia 3 ekar so koramg paham2 sendiri la camne besarnya umah ni. Rumah plak style ala bali..dannnn sebesar2 umah ni cuma i olss n mommy i olss tu je yg ada. Hahahha..ehhhh ni bukan takut tapi sebab tak biasa hahah..leh tak bg jawapan camtu? Alaaa..kira boleh la kan? Logik la kan? Sebab umah yg tak biasa. I olss tgk mommy i olss tu rilek jeee..dia kata kalo hasben dia tak ada atau anak2 tak ada mmg dia dok sorang2 je..alahaiii kentalnya dia. I olsss x kental cam tu laaa..ni tak leh tdo dok ngacau kat group wssap kbba hahah..paksa gak diaorg layan wssap i olss hahah..

Ni pun biarkan lampu terpasang..nak tutup lampu? Agaknya kul 8 pg esok laaa..hahhaha..ok la nk gi stalk ig jepp m sariyanti plak wakakka..gudnite😘😘😘

Tido pasang lampu oiiip hahahha

You May Also Like

0 comments